Το eshop της Άγριφος

Η Κοιν.Σ.Επ. Άγριφος ξεκινώντας από την πεποίθηση ότι η αγροτική παραγωγή αποτελεί τη «βαριά βιομηχανία» της χώρας μας που μπορεί να συμβάλλει καίρια στην οικονομική ανθοφορία σε τοπικό αλλά και εθνικό επίπεδο σχεδιάζει τη λειτουργία διαδικτυακής πύλης εμπορίου όπου αγρότες που θέλουν να προωθήσουν τα προϊόντα τους τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό θα έχουν μία ευκαιρία να το κάνουν. Στόχος μας είναι το eshop να βασίζεται στη μέθοδο του drop shipping και να λειτουργεί με απλότητα και αμεσότητα ως μία ηλεκτρονική σύνδεση ανάμεσα στους παραγωγούς και τους αγοραστές που προτιμούν την ποιότητα των προϊόντων της ελληνικής γης.

Το eshop των Κοιν.Σ.Επ.

Η Κοιν.Σε.Π. Άγριφος στο πλαίσιο παροχής υπηρεσιών διαδικτύου έχει ένα περαιτέρω όραμα που στοχεύει να υλοποιήσει στο προσεχές μέλλον. Σχεδιάζει τη λειτουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος (eshop) το οποίο θα λειτουργεί ως πύλη προώθησης των προϊόντων και υπηρεσιών των Κοιν.Σ.Επ. της Ελλάδας τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.
Συγκεκριμένα, ευελπιστεί να δώσει σε όλες τις Κοιν.Σ.Επ. τη δυνατότητα να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να προβάλλουν τη σημασία, το ρόλο και τις υπηρεσίες τους για την προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης και της οικονομικής άνθησης συνεταιριστικών επιχειρήσεων και οργανισμών αλλά και της ευρύτερης ελληνικής κοινωνίας.
Περισσότερα για το συγκεκριμένο project θα δημοσιευθούν σύντομα στην ιστοσελίδα του Άγριφος.